Jeugdselectiebeleid - doelstelling

 1. Ontwikkeling tennisvaardigheden:
  Het Jeugdselectiebeleid is ontworpen om de tennisvaardigheden van onze jeugdleden te bevorderen. Dit wordt bereikt door middel van doelgerichte en progressieve trainingen, aangepast aan de leeftijd en het niveau van de spelers.
 2. Teamvorming:
  We streven naar het opbouwen van jeugdselectieteams. Dit bevordert niet alleen de individuele ontwikkeling, maar ook de teamgeest. Samenwerken, elkaar ondersteunen en motiveren zijn kernwaarden binnen dit aspect van het beleid.
 3. Sportiviteit en plezier:
  Het Jeugdselectiebeleid legt sterk de nadruk op een positieve en plezierige tenniservaring. We willen dat elke jeugdspeler geniet van het spel en tegelijkertijd de waarden van sportiviteit, respect en fair play omarmt.
 4. Selectiekansen voor iedereen:
  TV HBC staat voor gelijke kansen. Het Jeugdselectiebeleid biedt alle jeugdleden de mogelijkheid om deel te nemen aan selectietrainingen en -competities. Het selectieproces is eerlijk en transparant.
 5. Communicatie en betrokkenheid:
  Open communicatie met ouders is van groot belang. We streven naar een continue dialoog en betrokkenheid, zodat zowel ouders als jeugdleden goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en verwachtingen.

Het jeugdselectiebeleidsplan kun je HIER lezen.