Jeugdlidmaatschap

 

Tennisvereniging HBC heeft meer dan 175 jeugdleden. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid! Je kunt het hele jaar door lid worden.

Jeugdlidmaatschap bij tennisvereniging HBC
 • Gratis tennisles voor alle jeugdleden
  Alle jeugdleden krijgen in de zomer (1 april tot 30 september) tennisles in groepjes van Tennisschool Haarlemmermeer, welke aangesloten is bij onze vereniging. De kosten van deze tennislessen (16x) worden door TV HBC betaald.
 • Alle jeugdleden worden in een lesgroep ingedeeld
  De indeling van de lesgroepen wordt door de Tennisschool gedaan voor aanvang van het tennisseizoen. De lesgroepen worden op sterkte en leeftijd ingedeeld. Overleg hierover is mogelijk via de mail: [email protected] 
 • Extra zomertraining
  Het is mogelijk in de zomer extra les te krijgen, d.w.z. dat je 2x per week kunt trainen. Aan deze trainingen zijn kosten verbonden. Je kunt je hiervoor online opgeven.
 • Winterlessen
  Alle jeugdleden kunnen inschrijven voor deze winterlessen van begin oktober tot begin maart. De inschrijving gaat op dezelfde manier als voor de zomer. Aan deze lessen zijn kosten verbonden die afhankelijk zijn van de grootte van de groep.
 • Lidmaatschap van de KNLTB
  Door lid te worden van TV HBC word je ook lid van de tennisbond KNLTB voor deelname aan competitie en toernooien.
 • Vrijspelen 
  Vrijspelen van maandag t/m zondag van 08:30 tot 20:00 uur (behalve tijdens evenementen). Met de KNLTB ClubApp of op de website kun je 7 dagen van te voren een baan reserveren.
 • KNLTB Competities
  De opzet binnen de vereniging is dat de jeugdleden kunnen inschrijven in de Tenniskids competitie en de Junioren competitie. De samenstelling van de teams gaat in overleg met de Tennisschool.
 • Meedoen met de jeugdactiviteiten
  Je kunt meedoen met alle de jeugdactiviteiten. > jeugdkalender met alle jeugdactiviteiten. 
 • Junior/seniorleden
  Junior/seniorleden zijn die leden die voor het laatste jaar bij de jeugd spelen (dus volgend jaar senior worden). Zij mogen zich inschrijven bij alle senior toernooien.

Contributie jeugdlidmaatschap
De contributie voor het seizoen 2024 (1 maart 2024 - 31 december 2024) bedraagt voor:
Aspiranten t/m 11 jaar incl. tennisles in de zomer € 137
Junioren 12* t/m 17 jaar incl. tennisles in de zomer € 181
* In het jaar dat je 12 jaar wordt ben je junior. 

Bij inschrijving na aanvang van het seizoen kan je korting krijgen. De inning van de contributie wordt gedaan met een automatische incasso. Minimaal 14 dagen vóór de afschrijving van het bedrag ontvang je per e-mail een factuur van onze penningmeester.
Door verschuiving van het verenigingsjaar loopt het lidmaatschap in 2024 van 1 maart tot 31 december. Daarna van 1 januari tot 31 december.

Opzeggen en automatisch omzetten lidmaatschap
Het jeugdmaatschap loopt automatisch door tenzij de schriftelijke (e-mail) opzegging is ontvangen vóór 1 december gericht aan de ledenadministratie. Bij opzegging na deze datum kan er een "bijdrage te laat opzeggen" van € 20 in rekening gebracht worden. 
In het jaar dat jeugdleden 12 jaar worden wordt hun lidmaatschap automatisch omgezet naar een juniorlidmaatschap. 
In het jaar dat jeugdleden 18 jaar worden wordt hun lidmaatschap automatisch omgezet naar een volledig seniorlidmaatschap. 

Voorkeuren voor groep en lestijd
Voorkeuren voor groep en lestijd kunnen online aangegeven worden bij de inschrijving van de zomer en de winterlessen. Hierover krijgen de leden per email bericht. Nieuwe leden kunnen hun voorkeur aangeven op de website van de tennisschool. > naar de website van de tennisschool 

Vragen voor de jeugdcommissie?
Mail naar [email protected]
Zij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vragen voor de ledenadministratie?
Mail naar Linda Prins van de ledenadministratie. [email protected]
Zij zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Aanmelden als jeugdlid
Wil je je aanmelden als jeugdlid? Klik dan op onderstaande link. Linda Prins van de ledenadministratie zal je inschrijving zo spoedig mogelijk bevestigen.

> Ga naar het digitale aanmeldingsformulier