Weekendlidmaatschap

 

Zoek je een gezellige tennisvereniging in Heemstede?

Dan ben je bij Tennisvereniging HBC aan het juiste adres. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid! 
Het weekendlidmaatschap is voor personen van 16 t/m 25 jaar. Je kunt tennissen van vrijdagavond 18:00 uur tot en met zondagavond. Als je je nu aanmeldt kun je vrijwel direct lid worden. 

Voordelen van een lidmaatschap
  • Het hele jaar rond tennissen* op kunstgrasbanen met LED verlichting.
  • Gelijktijdig lidmaatschap van de KNLTB voor deelname aan voorjaarscompetitie*, najaarscompetitie*, wintercompetitie* en toernooien.
  • Met je KNLTB ledenpas kun je afhangen wanneer het park geopend is*. (behalve tijdens toernooien en evenementen).
  • Je kunt meedoen met clubevenementen.
  • Je kunt meedoen met de clubkampioenschappen.

* Binnen de tijden van het weekendlidmaatschap.

Contributie

Het weekendlidmaatschap kost € 56,- per jaar (1 maart 2021 - 1 maart 2022) en moet vóór 1 maart betaald zijn. De leden ontvangen hiervoor een factuur via de mail. Na betaling krijgen de leden de KNLTB ledenpas. Betaling kan ook geschieden met automatische incasso.

Bardienst

De barexploitatie is bij Tennisvereniging HBC in eigen beheer. Dit houdt in dat de weekendleden van 18 jaar en ouder 1x per jaar verplicht bardienst draaien. Leden kunnen aan het begin van het jaar zelf hun bardiensten inplannen.

Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap

Opzeggen en wijzigen van het lidmaatschap dient (per e-mail) voor 1 december kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministatie. Kosten opzeggen lidmaatschap na 1 december € 20,00

Aanmelden als weekend-lid

Je kunt het hele jaar door lid worden. Aanmelden kan eenvoudig door op de knop ''Lid worden'' te klikken rechts boven in het scherm. Vul het aanmeldingsformulier volledig in. Vergeet niet op de knop 'Aanvragen' te klikken. Na jouw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nog vragen?

Mail naar Linda Prins van de ledenadministratie.
ledenadministratie@tvhbc.nl