WeekendlidmaatschapZoek je een gezellige tennisvereniging in Heemstede? Dan ben je bij Tennisvereniging HBC aan het juiste adres. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid!  Het weekendlidmaatschap is voor personen van 17 t/m 25 jaar. Als je je nu aanmeldt kun je vrijwel direct lid worden. 

Wat houdt het weekendlidmaatschap in: 
  • Vrijspelen van vrijdag 17:30 uur t/m zondag 23:00 uur (behalve tijdens evenementen). Met de KNLTB ClubApp of op de website kun je 7 dagen van te voren een baan reserveren.
  • Het hele jaar rond tennissen* op kunstgras banen met LED verlichting.
  • Je kunt meedoen met clubevenementen.
  • Je kunt meedoen met de clubkampioenschappen.
  • Gelijktijdig lidmaatschap van de KNLTB voor deelname aan voorjaarscompetitie*, najaarscompetitie*, wintercompetitie* en toernooien.

* Binnen de tijden van het weekendlidmaatschap.

Contributie weekendlidmaatschap
De contributie voor het seizoen 2024 (1 maart 2024 - 31 december 2024) bedraagt € 60,-. De inning van de contributie wordt gedaan met een automatische incasso. Minimaal 14 dagen vóór de afschrijving van het bedrag ontvang je per e-mail een factuur van onze penningmeester.
Door verschuiving van het verenigingsjaar loopt het lidmaatschap in 2024 van 1 maart tot 31 december. Daarna van 1 januari tot 31 december.

Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap
Het weekendlidmaatschap loopt automatisch door tenzij de schriftelijke (e-mail) opzegging is ontvangen vóór 1 december gericht aan de ledenadministratie. Bij opzegging na deze datum kan er een "bijdrage te laat opzeggen" van € 20 in rekening gebracht worden. 
Je kunt je lidmaatschap ook wijzigen. Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Bardienst
De barexploitatie is bij Tennisvereniging HBC in eigen beheer. Dit houdt in dat de weekendleden van 18 jaar en ouder 1x per jaar verplicht bardienst draaien. Leden kunnen zelf hun bardiensten inplannen.

Nog vragen?
Mail naar Linda Prins van de ledenadministratie.
[email protected]

Aanmelden als weekendlid
Wil je je aanmelden als weekendlid? Klik dan op onderstaande link. Linda Prins van de ledenadministratie zal je inschrijving zo spoedig mogelijk bevestigen.