Weekendlidmaatschap

 

Zoek je een gezellige tennisvereniging in Heemstede?

Dan ben je bij Tennisvereniging HBC aan het juiste adres. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid! 
Het weekendlidmaatschap is voor personen van 17 t/m 25 jaar. Als je je nu aanmeldt kun je vrijwel direct lid worden. 

Wat houdt het weekendlidmaatschap in: 
  • Vrijspelen van vrijdag 17:30 uur t/m zondag 23:00 uur (behalve tijdens toernooien en evenementen). Met de KNLTB.Clubapp of op de website kun je 7 dagen van te voren een baan reserveren.
  • Het hele jaar rond tennissen* op kunstgrasbanen met LED verlichting.
  • Gelijktijdig lidmaatschap van de KNLTB voor deelname aan voorjaarscompetitie*, najaarscompetitie*, wintercompetitie* en toernooien.
  • Je kunt meedoen met clubevenementen.
  • Je kunt meedoen met de clubkampioenschappen.

* Binnen de tijden van het weekendlidmaatschap.

Contributie

Het weekendlidmaatschap kost € 60,- per jaar (1 maart 2023 - 1 maart 2024) en moet vóór 1 maart betaald zijn. De leden ontvangen hiervoor een factuur via de mail. Na betaling krijgen de leden de KNLTB ledenpas. Betaling kan ook geschieden met automatische incasso. 

Het lidmaatschap loopt automatisch door tenzij de schriftelijke (e-mail) opzegging is ontvangen vóór 1 januari van het lopende verenigingsjaar gericht aan de ledenadministratie.

Bardienst

De barexploitatie is bij Tennisvereniging HBC in eigen beheer. Dit houdt in dat de weekendleden van 18 jaar en ouder 1x per jaar verplicht bardienst draaien. Leden kunnen aan het begin van het jaar zelf hun bardiensten inplannen.

Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap

Opzeggen en wijzigen van het lidmaatschap dient (per e-mail) voor 1 januari kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministatie. 

Nog vragen?

Mail naar Linda Prins van de ledenadministratie.
[email protected]

Aanmelden als weekendlid

Wil je je inschrijven als weekendlid? Klik dan op onderstaande link. Linda Prins van de ledenadministratie zal je inschrijving zo spoedig mogelijk bevestigen.

> Ga naar het digitale inschrijfformulier