Jeugdlidmaatschap

 

Met meer dan 210 jeugdleden heeft Tennisvereniging HBC een van de grootste jeugdafdelingen in de Regio IJmond. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid!

Jeugdleden zijn leden van 6 t/m 17 jaar. De jeugdleden zijn onderverdeeld in aspiranten (t/m 11 jaar) en junioren (12 t/m 17 jaar). In het jaar dat je 12 jaar wordt ben je junior. Je kunt het hele jaar door lid worden.

Voordelen van een jeugdlidmaatschap
 • Gratis tennisles
  Alle jeugdleden krijgen in de zomer (1 april tot 30 september) groepstennisles van Tennisschool Haarlemmermeer, welke aangesloten is bij onze vereniging. De kosten van deze tennislessen (16x) worden door TV HBC betaald.

 • Alle jeugdleden worden in een lesgroep ingedeeld
  De indeling van de lesgroepen wordt door de Tennisschool gedaan voor aanvang van het tennisseizoen.
  Voorkeuren voor groep en lestijd kunnen online aangegeven worden. Hierover krijgen de leden per email bericht.
  De lesgroepen worden op sterkte en leeftijd ingedeeld. Overleg hierover is mogelijk via de mail: [email protected] 

 • Extra zomertraining
  Het is mogelijk in de zomer extra les te krijgen, d.w.z. dat je 2x per week kunt trainen. Aan deze trainingen zijn kosten verbonden. Hierover krijgen de leden per email bericht. Je kunt je hiervoor online opgeven.

 • Winterlessen
  Alle jeugdleden en kinderen die op de wachtlijst staan voor het volgende zomerseizoen, kunnen inschrijven voor deze winterlessen (16x) van begin oktober tot begin maart. De inschrijving gaat op dezelfde manier als voor de zomer. Aan deze lessen zijn kosten verbonden die afhankelijk zijn van de grootte van de groep.
 • Lidmaatschap van de KNLTB
  Door lid te worden van TV HBC word je ook lid van de KNLTB voor deelname aan competitie en toernooien.

 • Vrijspelen 
  Met je KNLTB ledenpas kan je, indien het park geopend is, van maandag t/m zondag tot 20:00 uur afhangen. (met uitzondering tijdens toernooien en evenementen).
 • KNLTB Competities
  De opzet binnen de vereniging is dat de jeugdleden kunnen inschrijven in de Tenniskids competitie en de Junioren competitie. Wij zullen ons best doen om alle inschrijvers in de competitieteams in te delen. 

 • Meedoen met de jeugdactiviteiten
  Je kunt meedoen met de jeugdactiviteiten, zoals de clubkampioenschappen en het Junior-Seniortoernooi.
 • Junior/seniorleden mogen inschrijven bij de seniortoernooien
  Junior/seniorleden zijn die leden die voor het laatste jaar bij de jeugd spelen (dus volgend jaar senior worden). Zij mogen zich inschrijven bij alle senior toernooien.
Contributie voor het seizoen 2020/2021

Van 1 maart 2020 tot 1 maart 2021 
Aspiranten t/m 11 jaar in de zomer € 120,00 
Junioren 12 t/m 17 jaar in de zomer € 154,00 

Opzeggen of wijzigen lidmaatschap

In het jaar dat jeugdleden 18 jaar worden wordt hun lidmaatschap automatisch omgezet naar een volledig seniorlidmaatschap.
Opzeggen van het lidmaatschap dient (per e-mail) voor 1 december kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministratie. Kosten opzeggen lidmaatschap  1 december € 20,00.

Aanmelden als jeugdlid

Aanmelden kan eenvoudig door op de knop ''Lid worden'' te klikken rechts boven in het scherm. Vul het aanmeldingsformulier volledig in. Vergeet niet op de knop 'Aanvragen' te klikken. Na de aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen voor de jeugdcommissie?

Mail naar [email protected]
Zij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vragen voor de ledenadministratie? 

Mail naar Linda Prins van de ledenadministratie. [email protected]

Zij zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.