Jeugdlidmaatschap

 

Met meer dan 175 jeugdleden heeft Tennisvereniging HBC een grote jeugdafdeling binnen de Regio IJmond. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid! Je kunt het hele jaar door lid worden.


Jeugdlidmaatschap bij tennisvereniging HBC

 • Gratis tennisles
  Alle jeugdleden krijgen in de zomer (1 april tot 30 september) groepstennisles van Tennisschool Haarlemmermeer, welke aangesloten is bij onze vereniging. De kosten van deze tennislessen (16x) worden door TV HBC betaald.

 • Alle jeugdleden worden in een lesgroep ingedeeld
  De indeling van de lesgroepen wordt door de Tennisschool gedaan voor aanvang van het tennisseizoen. De lesgroepen worden op sterkte en leeftijd ingedeeld. Overleg hierover is mogelijk via de mail: [email protected] 

 • Extra zomertraining
  Het is mogelijk in de zomer extra les te krijgen, d.w.z. dat je 2x per week kunt trainen. Aan deze trainingen zijn kosten verbonden. Je kunt je hiervoor online opgeven.

 • Winterlessen
  Alle jeugdleden en kinderen die op de wachtlijst staan voor het volgende zomerseizoen, kunnen inschrijven voor deze winterlessen (16x) van begin oktober tot begin maart. De inschrijving gaat op dezelfde manier als voor de zomer. Aan deze lessen zijn kosten verbonden die afhankelijk zijn van de grootte van de groep.
 • Lidmaatschap van de KNLTB
  Door lid te worden van TV HBC word je ook lid van de tennisbond KNLTB voor deelname aan competitie en toernooien.

 • Vrijspelen 
  Vrijspelen van maandag t/m zondag van 08:30 tot 20:00 uur (behalve tijdens toernooien en evenementen). Met de KNLTB.Clubapp of op de website kun je 7 dagen van te voren een baan reserveren.
 • KNLTB Competities
  De opzet binnen de vereniging is dat de jeugdleden kunnen inschrijven in de Tenniskids competitie en de Junioren competitie. Wij zullen ons best doen om alle inschrijvers in de competitieteams in te delen. 

 • Meedoen met de jeugdactiviteiten
  Je kunt meedoen met de jeugdactiviteiten, zoals de clubkampioenschappen en het Junior-Seniortoernooi. Klik HIER voor de jeugdkalender met alle jeugdactiviteiten. 

 • Junior/seniorleden mogen inschrijven bij de seniortoernooien
  Junior/seniorleden zijn die leden die voor het laatste jaar bij de jeugd spelen (dus volgend jaar senior worden). Zij mogen zich inschrijven bij alle senior toernooien.
Jeugdlidmaatschap contributie voor het seizoen 2023/2024

Van 1 maart 2023 tot 1 maart 2024


Aspiranten t/m 11 jaar incl. tennisles in de zomer € 125,00 
Junioren 12* t/m 17 jaar incl. tennisles in de zomer € 165,00 

* In het jaar dat je 12 jaar wordt ben je junior. 

Het lidmaatschap loopt automatisch door tenzij de schriftelijke (e-mail) opzegging is ontvangen vóór 1 januari van het lopende verenigingsjaar gericht aan de ledenadministratie.

De leden ontvangen een factuur via de e-mail. Na betaling krijgen de leden de KNLTB ledenpas. Betaling kan ook met automatische incasso.

Voorkeuren voor groep en lestijd

Voorkeuren voor groep en lestijd kunnen online aangegeven worden. Hierover krijgen de leden per email bericht. Nieuwe leden kunnen hun voorkeur aangeven op de website van de tennisschool: https://www.tennisschoolhaarlemmermeer.nl/locaties/tv-hbc/

Opzeggen of wijzigen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap dient (per e-mail [email protected].) voor 1 januari kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministratie.  Bij opzegging na deze datum kan er een "bijdrage te laat opzeggen" van 20 euro in rekening gebracht worden.
In het jaar dat jeugdleden 18 jaar worden wordt hun lidmaatschap automatisch omgezet naar een volledig seniorlidmaatschap. 

Vragen voor de jeugdcommissie?

Mail naar [email protected]
Zij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vragen voor de ledenadministratie? 

Mail naar Linda Prins van de ledenadministratie. [email protected]
Zij zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Aanmelden als jeugdlid

Wil je je inschrijven als jeugdlid? Klik dan op onderstaande link. Linda Prins van de ledenadministratie zal je inschrijving zo spoedig mogelijk bevestigen.

> Ga naar het digitale inschrijfformulier