Introducé

Wil je gezellig een introducé meenemen? Dat kan! Daar zijn wèl een paar spelregels aan verbonden: 

  • Een introducé kan alleen door een TV HBC lid geïntroduceerd worden.
  • Introduceren kan dagelijks van 08.30 - 18.30 uur
  • Je kunt maximaal 3 introducés aan je baanboeking toevoegen
  • Introducés kunnen niet meedoen aan HBC activiteiten zoals clubtoernooien en tossen. 
  • De kosten zijn: Volwassenen 18+ € 6,30 per uur p.p. en Jeugd € 3,00 per uur p.p. De betaling gaat eenvoudig via i-Deal.

Hoe kun je een baan reserveren met een introducé?
Het is mogelijk om met de KNLTBclubapp een introducé aan je baanreservering toe te voegen. Je krijgt na het toevoegen van deze introducé het tarief te zien, dit tarief is per introducé. Deze kun je betalen door op 'Reserveren' te klikken. Je wordt doorgestuurd naar de betaal pagina. Na het betalen ontvang je een bevestiging via de mail. 
Is de betaling mislukt? 
Je kunt na het maken van de reservering nog binnen 15 minuten de betaling afronden. Na deze 15 minuten wordt de reservering geannuleerd indien er niet wordt betaald binnen deze tijd. Een onbetaalde reservering wordt rood gekleurd in het overzicht (in de app). 

Betaalde reservering annuleren
Je kunt de reservering 60 minuten vóór de starttijd annuleren. Je kunt de reservering annuleren door in de clubapp de gemaakte reservering te selecteren. Klik dan op 'reservering annuleren'. Je krijgt het bedrag later (± 2 dagen) teruggestort op jouw rekening.  Bij annulering achteraf vindt geen restitutie plaats.