Volledig seniorlidmaatschap

 

Zoek je een gezellige tennisvereniging in Heemstede?

Dan ben je bij Tennisvereniging HBC aan het juiste adres. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid! 
Het volledig seniorlidmaatschap is voor personen vanaf 18 jaar. Als je je nu aanmeldt kan je vrijwel direct lid worden. Je kunt dan door-de-weeks en in het weekend tennissen.

Voordelen van een lidmaatschap
  • Het hele jaar rond tennissen op kunstgrasbanen met LED verlichting.
  • Beginners en gevorderden kunnen tegen betaling tennisles nemen.
  • Gelijktijdig lidmaatschap van de KNLTB voor deelname aan de voorjaarscompetitienajaarscompetitie, wintercompetitie en toernooien.
  • Met je KNLTB ledenpas kun je afhangen wanneer het park geopend is (behalve tijdens toernooien en evenementen).
  • Je kunt meedoen met clubevenementen en het tossen.
  • 18- en 19 jarigen (in het jaar dat je 19 wordt) kunnen, indien er nog 'plaats' is, in de zomer (april t/m september) ingedeeld worden in de jeugdlesgroepen waarvoor dan niet betaald hoeft te worden.
Contributie

Het volledig seniorlidmaatschap kost € 157,- per jaar (1 maart 2021 tot 1 maart 2022) en moet vóór 1 maart betaald zijn. De leden ontvangen hiervoor een factuur via de mail. Na betaling krijgen de leden de KNLTB ledenpas. Betaling kan ook met automatische incasso.

Bardienst

De barexploitatie is bij Tennisvereniging HBC in eigen beheer. Dit houdt in dat je in principe 3 x per jaar verplicht bardienst doet. Leden kunnen aan het begin van het jaar zelf hun bardiensten inplannen.

Opzeggen of wijzigen lidmaatschap

Opzeggen en wijzigen van het lidmaatschap dient (per e-mail) voor 1 december kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministatie. Kosten opzeggen lidmaatschap  1 december € 20,00

Aanmelden als volledig seniorlid

Je kunt het hele jaar door lid worden. Aanmelden kan eenvoudig door op de knop ''Lid worden'' te klikken rechts boven in het scherm. Vul het aanmeldingsformulier volledig in. Vergeet niet op de knop 'Aanvragen' te klikken. Na jouw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nog vragen?

Mail naar Linda Prins van de ledenadministratie.
[email protected]