Volledig seniorlidmaatschap

 

Zoek je een gezellige tennisvereniging in Heemstede?

Dan ben je bij Tennisvereniging HBC aan het juiste adres. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid! 
Het volledig seniorlidmaatschap is voor personen vanaf 18 jaarAls je je nu aanmeldt kan je vrijwel direct lid worden. 

Wat houdt het volledig seniorlidmaatschap in: 
  • Vrijspelen van maandag t/m zondag van 08:30 tot 23:00 uur (behalve tijdens toernooien en evenementen). Met de KNLTB.Clubapp of op de website kun je 7 dagen van te voren een baan reserveren.
  • Het hele jaar rond tennissen op kunstgrasbanen met LED verlichting.
  • Beginners en gevorderden kunnen tegen betaling tennisles nemen.
  • Gelijktijdig lidmaatschap van de KNLTB voor deelname aan de voorjaarscompetitienajaarscompetitie, wintercompetitie en toernooien.
  • Je kunt meedoen met clubevenementen en het tossen.
  • 18- en 19 jarigen (in het jaar dat je 19 wordt) kunnen, indien er nog 'plaats' is, in de zomer (april t/m september) ingedeeld worden in de jeugdlesgroepen waarvoor dan niet betaald hoeft te worden.
Contributie

Het volledig seniorlidmaatschap kost € 163,- per jaar (1 maart 2023 tot 1 maart 2024) en moet vóór 1 maart betaald zijn. De leden ontvangen hiervoor een factuur via de mail. Na betaling krijgen de leden de KNLTB ledenpas. Betaling kan ook met automatische incasso.

Het lidmaatschap loopt automatisch door tenzij de schriftelijke (e-mail) opzegging is ontvangen vóór 1 januari van het lopende verenigingsjaar gericht aan de ledenadministratie.

Bardienst

De barexploitatie is bij Tennisvereniging HBC in eigen beheer. Dit houdt in dat je in principe 3 x per jaar verplicht bardienst doet. Leden kunnen aan het begin van het jaar zelf hun bardiensten inplannen.

Opzeggen of wijzigen lidmaatschap

Opzeggen en wijzigen van het lidmaatschap dient (per e-mail) voor 1 januari kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministatie. Bij opzegging na deze datum kan er een "bijdrage te laat opzeggen" van 20 euro in rekening gebracht worden. 

Nog vragen?

Mail naar Linda Prins van de ledenadministratie.
[email protected]

Aanmelden als volledig seniorlid

Wil je je inschrijven als volledig seniorlid? Klik dan op onderstaande link. Linda Prins van de ledenadministratie zal je inschrijving zo spoedig mogelijk bevestigen.

> Ga naar het digitale inschrijfformulier