Vrijspelen op zondagmorgen voor Rood en Oranje

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Dit jaar bieden we jullie de kans om op zondagochtenden extra vrij te spelen op ons prachtige tenniscomplex. Wat betekent dit precies? Nou, het betekent dat jullie meer tijd kunnen doorbrengen op de tennisbaan, nog meer plezier kunnen hebben en je tennisvaardigheden kunnen verbeteren, natuurlijk onder de supervisie van jullie geweldige ouders en of de jeugdcommissie. Wanneer? Zie de lijst met datums onder aan deze pagina.

Op de aangegeven zondagochtenden zullen de tennisbanen speciaal voor jullie beschikbaar zijn. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, te oefenen op die forehand of backhand die je altijd al wilde verbeteren, of gewoon lekker een potje te spelen met andere jeugdleden. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een doorgewinterde speler - iedereen is welkom om mee te doen!

Wat kun je verwachten? Wel, naast het plezier van het spelen van tennis, bieden deze extra speelmomenten ook de kans om te leren van elkaar en van onze begeleiders. Jullie ouders en de jeugdcommissie staan altijd klaar om jullie te ondersteunen en aan te moedigen.

Dus pak je racket en je beste glimlach en kom gezellig langs op zondagochtend. Laten we samen plezier maken, nieuwe herinneringen creëren en onze liefde voor tennis nog meer laten groeien!

We zien jullie graag op de tennisbaan!

Met sportieve groet,  

Hoe laat?
Van 9 uur tot 10.30 uur op baan 5 en 6!  

Wanneer?
week 17   28 april
week 19   19 mei
week 23    9 juni
week 27    7 juli
week 30   28 juli
week 33   18 aug
week 35    1 sept
week 42   27 okt
week 45   10 nov
week 48    1 dec