Tossen voor Groen en Geel

Tennissen is leuk! Daarom willen wij voor de jeugd een vaste middag faciliteren waar gezellig met andere kinderen, onder begeleiding getennist kan worden. We gaan het Tossen voor Groen en Geel introduceren. De gedachte is dat de kinderen naast de oefeningen bij les, en zonder de druk van een competitie, ook ongedwongen het spel en de gezelligheid eromheen beter leren kennen. Een goed alternatief voor een middag op de Nintendo, wel met een beker limonade en een klein snoepje.

Tossen is een activiteit waarbij iedereen met en tegen elkaar gaat tennissen. Ieder half uur worden de partijen ingedeeld door een toss-indeler. Kom alleen, of samen en je kan leuke partijtjes spelen.

Wanneer wordt er getost?

Da’s makkelijk te onthouden! De eerste & laatste vrijdag van de maand om 16.00–18.00 uur.

Hoe gaat het tossen?

  • Je kunt tijdens de toss-tijden inlopen. Kom tien minuten voor het hele of halve uur. Zo heeft de toss-indeler de tijd om leuke partijen samen te stellen.
  • Lever je KNLTB pasje in bij de toss-indeler. Geen pasje bij je, vraag of de toss-indeler een pasje maakt. Verzoeken voor indeling kunnen gedaan worden.
  • Na een half uur spelen zijn er weer nieuwe partijen samengesteld.
  • Als je wilt stoppen zeg je dit voor aanvang van je laatste partij tegen de toss-indeler en zet je je tennispas rechtop op het toss-bord.
  • Je hoeft geen eigen tennisballen mee te nemen, deze zijn aanwezig. Leg na het spelen deze ballen op het bankje voor de volgende spelers.

We wensen iedereen veel plezier bij het “tossen”!!  Starten als de zomertrainingen ook begonnen zijn dus na 15 april. Op de eerste en de laatste vrijdagmiddag van de maand