Tennisles Volwassenen


Tennisvereniging HBC heeft een samenwerkingsovereenkomst met Tennisschool Haarlemmermeer. De tennisschool, onder leidig van Eric Krijger, verzorgt op ons park alle tennislessen in het zomer- en winterseizoen. 
Zowel groeps- als privélessen zijn mogelijk. De zomer groepslessen worden gegeven van 1 april tot 1 oktober (15 lessen). De winter groepslessen van 1 oktober tot 1 maart (15 lessen). De groepen worden ingedeeld door Eric Krijger. Neem voor privéles contact op met Eric Krijger.
De lessen zijn uitsluitend voor de leden van Tennisvereniging HBC. Dagleden kunnen alleen overdag les krijgen. De lessen worden gegeven volgens het Tennislesreglement.

Vragen over de tennislessen?

Bel Eric Krijger van Tennisschool Haarlemmermeer 06 538 75 147 of E-mail [email protected] Hij zal je je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Gaan de lessen door?

Als de lessen niet doorgaan vanwege baan- en/of weersomstandigheden staat dit in het 'Nieuws van Tennisvereniging HBC' op de HOME pagina van deze website.

Inschrijven

Je kan je online inschrijven. (bekijk het lesaanbod onderaan deze pagina) Je kan je voorkeur voor een groep, dag en tijd aangeven. Voor de zomergroepslessen kan je in februari/begin maart inschrijven. Voor de wintergroepslessen in augustus/september.
Inschrijven doe je met de inlogcodes van PLANMYSPORT. Heb je deze niet? Vraag ze dan aan of vul een leeg formulier in. Je krijg je per mail een bevestiging van je inschrijving. Zijn de groepen ingedeeld dan krijg je bericht van je lesprogramma.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 528 1771

Tennispark

Ringvaartlaan 2
2103 XW Heemstede