Tennisles Jeugd

Tennisvereniging HBC heeft een samenwerkingsovereenkomst met Tennisschool Haarlemmermeer. De tennisschool, onder leiding van Eric Krijger, verzorgt op ons park alle tennislessen in het zomer- en winterseizoen. De lessen zijn uitsluitend voor de leden van Tennisvereniging HBC. De lessen worden gegeven volgens het Tennislesreglement.

Zomergroepsles is gratis

Alle jeugdleden krijgen in de zomer (1 april tot 1 oktober) groepsles. De kosten van deze tennislessen (16 lessen) worden door TV HBC betaald.
Je kan je in februari/maart je voorkeuren online aangeven! (kies jouw leeftijdsgroep in het schema onderaan deze pagina) Je kan je voorkeur voor groep, dag en tijd aangeven. 
Alle jeugdleden worden in een lesgroep ingedeeld. De indeling van de lesgroepen wordt door de Tennisschool gedaan voor aanvang van het tennisseizoen. De lesgroepen worden op sterkte en leeftijd ingedeeld. Overleg hierover is mogelijk via de mail.

Tweede training
Het is mogelijk in de zomer extra les te krijgen (16 lessen), d.w.z. dat je 2x per week kan lessen. Aan deze lessen zijn kosten verbonden. Je kunt je hiervoor online opgeven. (zie onderstaand schema) Je kan je voorkeur voor een groep, dag en tijd aangeven.


Wintergroepsles

Alle jeugdleden en kinderen die op de wachtlijst staan voor het volgende zomerseizoen kunnen inschrijven voor de winterlessen (16 lessen). De winterlessen zijn van begin oktober tot begin maart. Aan deze lessen zijn kosten verbonden die afhankelijk zijn van de grootte van de groep. Je kan je in augustus/september online inschrijven. (bekijk het lesaanbod onderaan deze pagina) Je kan je voorkeur voor een groep, dag en tijd aangeven.

Vragen over de tennislessen

Bel Eric Krijger van Tennisschool Haarlemmermeer 06 538 75 147 of E-mail info@tennisschoolhaarlemmermeer.nl Hij zal je je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Gaan de lessen door?

Als de lessen niet doorgaan vanwege baan- en/of weersomstandigheden staat dit in het 'Nieuws van Tennisvereniging HBC' op de HOME pagina van deze website.


Inschrijven 

Inschrijven doe je met de inlogcodes van PLANMYSPORT. Heb je deze niet? Vraag ze dan aan of vul een leeg formulier in. Je krijgt per mail een bevestiging van je inschrijving. Zijn de groepen ingedeeld dan krijg je bericht van je lesprogramma. 

Vragen?

logo

E-mail

info@tvhbc.nl

Telefoon

+31 23 528 1771

Tennispark

Ringvaartlaan 2
2103 XW Heemstede