Tennisles Jeugd

Tennisvereniging HBC heeft een samenwerkingsovereenkomst met Tennisschool Haarlemmermeer. De tennisschool, onder leiding van Eric Krijger, verzorgt op ons park alle tennislessen in het zomer- en winterseizoen. 

  • De lessen zijn uitsluitend voor de leden van Tennisvereniging HBC. 
  • 18- en 19 jarigen,  (in het jaar dat je 19 wordt) die seniorlid zijn kunnen, indien er nog 'plaats' is in de zomer (april t/m september) ingedeeld worden in de jeugdlesgroepen waarvoor dan niet betaald hoeft te worden. 
  • De lessen worden gegeven volgens het Tennislesreglement.
Zomergroepsles is gratis

Alle jeugdleden krijgen in de zomer (1 april tot 1 oktober) groepsles. De kosten van deze tennislessen (16 lessen) worden door TV HBC betaald.
Je kan je in februari/maart je voorkeuren online aangeven! (zie onderstaande link) Je kan je voorkeur voor groep, dag en tijd aangeven. 
Alle jeugdleden worden in een lesgroep ingedeeld. De indeling van de lesgroepen wordt door de Tennisschool gedaan voor aanvang van het tennisseizoen. De lesgroepen worden op sterkte en leeftijd ingedeeld. Overleg hierover is mogelijk via de mail. 
Indien er nog “plaats” is in de jeugdlesgroepen kunnen 18- en 19-jarigen ook ingedeeld worden voor tennisles waarvoor dan niet betaald hoeft te worden.

Tweede training
Het is mogelijk in de zomer extra les te krijgen (16 lessen), d.w.z. dat je 2x per week kan lessen. Aan deze lessen zijn kosten verbonden. (zie onderstaande link) Je kunt je voor de 'tweede training' online opgeven. (zie onderstaande link) Je kan je voorkeur voor een groep, dag en tijd aangeven.


Wintergroepsles

Alle jeugdleden en kinderen die op de wachtlijst staan voor het volgende zomerseizoen kunnen inschrijven voor de winterlessen (17 lessen). De winterlessen zijn van begin oktober tot begin maart. Aan deze lessen zijn kosten verbonden die afhankelijk zijn van de grootte van de groep. (zie onderstaande link) Je kan je in augustus/september online inschrijven. (zie onderstaande link) Je kan je voorkeur voor een groep, dag en tijd aangeven. 

Vragen over de tennislessen

Bel Eric Krijger van Tennisschool Haarlemmermeer 06 538 75 147 of E-mail [email protected] Hij zal je je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Gaan de lessen door?

Als de lessen niet doorgaan vanwege baan- en/of weersomstandigheden stuurt de tennischool via de PMS app een puchbericht. Als leerling de app niet heeft krijgt hij/zij een mail bij niet doorgaan van de les.


Inschrijven/ voorkeuren opgeven

Het online inschrijven gaat op de website van de tennisschool.

  • Klik op onderstaande link om naar de website van de tennisschool te gaan en klik daar op de gewenste les.
  • Heb je inlogcodes van de website van Tennisschool Haarlemmermeer? Log dan in.
  • Heb geen inlogcodes? Vul dan het formulier dan volledig in.
  • Heb je ingeschreven zonder inlogcodes? Dan krijg je een e-mail met je toeganscode en wachtwoord. Bewaar deze goed. De volgende keer ben je sneller klaar met inschrijven voor de tennisles. Met de codes kan je ook de app van de tennisschool installeren. Hiermee wordt het inschrijven voor de tennislessen wel heel gemakkelijk.
  • Je krijgt per e-mail een bevestiging van je inschrijving.
  • Als de groepen zijn ingedeeld krijg je een e-mail bericht van je lesprogramma. 

> naar de website van de tennisschool