Daglidmaatschap

Zoek je een gezellige tennisvereniging in Heemstede? Dan ben je bij Tennisvereniging HBC aan het juiste adres. Wij verwelkomen je graag als nieuw lid! Het daglidmaatschap is voor personen vanaf 18 jaar. Als je je nu aanmeldt kun je vrijwel direct lid worden

Wat houdt het daglidmaatschap in: 
  • Vrijspelen van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur (behalve tijdens evenementen). Met de KNLTB ClubApp of op de website kun je 7 dagen van te voren een baan reserveren.
  • Het hele jaar rond tennissen* op kunstgras banen met LED verlichting.
  • Alle leden kunnen tegen betaling tennisles* nemen.
  • Gelijktijdig lidmaatschap van de KNLTB voor deelname aan voorjaarscompetitie*, najaarscompetitie* en toernooien.
  • Je kunt meedoen met clubevenementen.* 
  • Je kunt meedoen met het tossen.*
  • Je kunt meedoen met de clubkampioenschappen.

* Binnen de tijden van het daglidmaatschap.

Contributie daglidmaatschap
De contributie voor het seizoen 2024 (1 maart 2024 - 31 december 2024) bedraagt € 109. Bij inschrijving na aanvang van het seizoen kan je korting krijgen.
De inning van de contributie wordt gedaan met een automatische incasso. Minimaal 14 dagen vóór de afschrijving van het bedrag ontvang je per e-mail een factuur van onze penningmeester.
Door verschuiving van het verenigingsjaar loopt het lidmaatschap in 2024 van 1 maart tot 31 december. Daarna van 1 januari tot 31 december.

Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap
Het daglidmaatschap loopt automatisch door tenzij de schriftelijke (e-mail) opzegging is ontvangen vóór 1 december gericht aan de ledenadministratie. Bij opzegging na deze datum kan er een "bijdrage te laat opzeggen" van € 20 in rekening gebracht worden.
Je kunt je lidmaatschap ook wijzigen. Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Bardienst
De barexploitatie is bij Tennisvereniging HBC in eigen beheer. Dit houdt in dat je in principe 4 x per jaar verplicht bardienst doet. Leden kunnen zelf hun bardiensten inplannen.

Nog vragen?
Mail naar Linda Prins van de ledenadministratie.
[email protected]

Aanmelden als dagdlid
Wil je je aanmelden als daglid? Klik dan op onderstaande link. Linda Prins van de ledenadministratie zal je inschrijving zo spoedig mogelijk bevestigen.

> Ga naar het digitale aanmeldingsformulier