Tennisles

 

Tennisschool Haarlemmermeer

Tennisvereniging HBC heeft een samenwerkingsovereenkomsten met Tennisschool Haarlemmermeer. De tennisschool verzorgt op ons park alle tennislessen in het zomer- en winterseizoen voor zowel de jeugd als voor de volledige seniorleden en dagleden. De lessen worden ingedeeld door Eric Krijger van Tennisschool Haarlemmermeer.

Vragen over de tennislessen?

Tennisschool Haarlemmermeer - Eric Krijger 
Bel 06 - 538 75 147 of
E-mail [email protected]
Hij zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Zomer en winter groepslessen voor de senior- en dagleden

De zomer groepslessen worden gegeven van 1 april tot 1 oktober (15 lessen). De winter groepslessen van 1 oktober tot 1 maart (15 lessen). Privélessen zijn ook mogelijk. Dagleden kunnen alleen overdag les krijgen. De lessen worden gegeven volgens het onderstaand 'Tennislesreglement'.

Inschrijven 
Voor de zomerlessen kan je in februari/maart inschrijven. De winterlessen in augustus/september.
Je kan je online inschrijven (zie Inschrijven | Voorkeuren). Je kan je voorkeur voor een groep, dag en tijd aangeven. Inschrijven doe je met de inlogcodes van PLANMYSPORT. Heb je deze niet? Vraag ze dan aan of vul een leeg formulier in. 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan voor de lessen van 2019. Let op je moet bij het formulier inloggen met je "oude" HBC inlog gegevens!

Zomer groepslessen voor de jeugdleden

Gratis tennisles
Alle jeugdleden krijgen in de zomer (1 april tot 1 oktober) groepstennisles. De kosten van deze tennislessen (17 lessen) worden door TV HBC betaald;

Alle jeugdleden worden in een lesgroep ingedeeld
De indeling van de lesgroepen wordt door de Tennisschool gedaan voor aanvang van het tennisseizoen. De lesgroepen worden op sterkte en leeftijd ingedeeld. Overleg hierover is mogelijk via de mail: [email protected] ;

Voorkeuren kunnen online aangegeven worden
Je kan je voorkeuren online aangeven! (zie Inschrijven | Voorkeuren) Je kan je voorkeur voor groep, dag en tijd aangeven. Inschrijven doe je met de inlogcodes van PLANMYSPORT. Heb je deze niet? Vraag ze dan aan of vul een leeg formulier in. 

Extra zomerlessen voor jeugdleden

Het is mogelijk in de zomer extra les te krijgen(17 lessen), d.w.z. dat je 2x per week kan lessen. De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen € 45,00. Je kunt je hiervoor online opgeven (zie Inschrijven | Voorkeuren).


Winter groepslessen voor de jeugdleden

Alle jeugdleden en kinderen die op de wachtlijst staan voor het volgende zomerseizoen kunnen inschrijven voor de winterlessen (17 lessen). De winterlessen zijn van begin oktober tot begin maart. Aan deze lessen zijn kosten verbonden die afhankelijk zijn van de grootte van de groep.

Inschrijven 
Als de inschrijving is geopend staan hieronder de aangeboden lessen. Je kan je online inschrijven! Je kan je voorkeur voor een dag en tijd aangeven. Inschrijven doe je met de inlogcodes van PLANMYSPORT. Heb je deze niet? Vraag ze dan aan of vul een leeg formulier in.

 

Inschrijven | Voorkeuren

Inschrijven doe je met de inlogcodes van PLANMYSPORT. Heb je deze niet? Vraag ze dan aan of vul een leeg formulier in.

Van Tennisschool Haarlemmermeer krijg je per mail een bevestiging van je inschrijving. Zijn de groepen ingedeeld dan krijg je van de tennisschool ook bericht van je lesprogramma.

 

Inschrijven is nog niet mogelijk!

 

 

 


Tennislesreglement

in samenwerking met Tennisschool Haarlemmermeer

 • Lessen zijn alleen voor leden van TV HBC, dagleden kunnen alleen overdag les krijgen.
 • Onder een lesuur wordt verstaan een tijdseenheid van 50 minuten.
 • De lessen worden gegeven op ons tennispark door tennisschool Haarlemmermeer.
 • Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.
 • Gemiste lessen door eigen toedoen kunnen niet worden ingehaald.
 • Inhaallessen volwassenen. Zomertennis: De eerste twee door weersomstandigheden uitgevallen lessen worden ingehaald. Wintertennis: De eerste drie door weersomstandigheden uitgevallen lessen worden ingehaald. Lessen die begonnen zijn worden niet ingehaald.
 • Voor de jeugd zijn er geen inhaallessen in het zomerseizoen. In het winterseizoen worden de eerste drie door weersomstandigheden uitgevallen groepslessen ingehaald.
 • Privé- en duolessen worden allemaal ingehaald.
 • Lessen die buiten de inhaalregeling vallen zijn voor eigen risico.
 • Een ieder die wenst deel te nemen aan de lessen dient een eigen inschrijfformulier in te leveren.
 • Met voorkeursgrootte van de groep, spelniveau, opmerkingen en wensen zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden, maar als voor bepaalde tijden teveel of te weinig belangstelling is, zal geschoven moeten worden. Vul dus a.u.b. zoveel mogelijk tijden in waarop je beschikbaar bent.
 • De hoogte van het te betalen lesgeld is afhankelijk van het aantal deelnemers van de ingedeelde groep. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de opgegeven voorkeur (zie punt 8) maar de indeling is bindend.
 • Betaling van het lesgeld dient, na het verkrijgen van de rekening, binnen 14 dagen op de rekening van de penningmeester te zijn overgemaakt of via automatische incasso betaald te zijn. Wanneer betaling niet tijdig is ontvangen is deelname aan de lessen niet mogelijk.
 • Annuleren van de lessen waarvoor men zich heeft opgegeven is alleen mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van het lesseizoen.
 • Na dit termijn is betaling van de aangevraagde tennislessen verplicht, ook wanneer men gedurende de lesperiode niet meer deel neemt aan de lessen.
 • Verzoeken betreffende restitutie e.d. kunnen uitsluitend schriftelijk worden ingediend bij het bestuur van TV HBC. Eventuele restitutie kan pas ingaan na de datum waarop het verzoek is ontvangen.
 • In alle gevallen waarin dit tennisles reglement niet voorziet beslist het bestuur van TV HBC
 • Aanmelding voor en deelname aan tennisles impliceert dat u akkoord gaat met dit reglement.

februari 2016

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

023 528 17 71

Tennispark

Ringvaartlaan 2
2103 XW Heemstede