Wat gebeurt er met de winterlessen?

13 maart 2024


In verband met de vervanging van de tennisbanen op TV HBC kan er vanaf 23 januari 12:00 uur niet meer getennist worden. De aannemer verwacht de nieuwe banen gedeeltelijk 29 maart op te leveren. Ook de tennislessen kunnen geen doorgang meer hebben.  

Verlenging winterseizoen

In overleg hebben TS Haarlemmermeer en TV HBC besloten om de lessen zoveel mogelijk af te maken na oplevering van de nieuwe banen. Daartoe verlengen we het winterlesseizoen met 2 weken. Het zomerlesseizoen start aansluitend op 15 april. Indien er een aantal banen eerder worden opgeleverd zullen we ook eerder beginnen met de hervatting van de lessen.  

Op dit moment zijn er een aantal groepen die door weersomstandigheden meer dan 3 lessen hebben gemist. Het is onwaarschijnlijk dat deze lessen allemaal kunnen worden ingehaald, maar we zullen ons uiterste best doen om dit in lijn met de reglementen van de TS af te ronden. Dit vergt mogelijk wat flexibiliteit van de trainers en de lesgroepen.   

Geen alternatieve banen

Voor de duidelijkheid; de TS Haarlemmermeer en TV HBC zullen geen alternatieve banen kunnen aanbieden. Het staat lesgroepen natuurlijk vrij dit in onderlinge overeenstemming zelf te organiseren, maar dit valt dan buiten de vastgestelde leskosten.  

Facturering

De lessen zullen dit seizoen na afloop in april gefactureerd worden door TV HBC, zodat waar nodig redelijkerwijs een korting kan worden overwogen. TV HBC zal de facturering voor de lidmaatschappen van het nieuwe seizoen in februari doen om enige betalingsspreiding mogelijk te maken.  

TS Haarlemmermeer en TV HBC zullen communiceren over de hervatting van de lessen, zodra er zekerheid is omtrent de oplevering van de banen door de gemeente en hopen jullie zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen op een prachtig nieuw park. 

Nieuwscategorieën