April is vriendjesmaand op HBC: wie neem jij mee naar de tennisles?

30 maart 2024


Het is Vriendjesmaand op TV HBC. Dit houdt in dat de jeugdleden een vriendje of vriendinnetje mogen meenemen naar een tennisles, zodat zij enthousiast worden over tennis. Door deze actie maken we op een leuke manier gebruik van het netwerk van onze jeugdleden.

De tennisleraar speelt een belangrijke rol bij de Vriendjesmaand. Hij staat in contact met alle jeugdleden en kan tijdens de lessen de vriendjes en vriendinnetjes enthousiast maken voor de tennislessen op TV HBC.  

Meedoen?

Wil je meedoen aan de Vriendjesmaand dan is het simpel. De jeugdleden nemen dan een introduce mee naar een tennisles. Graag wel eerst informeren / overleggen  met de tennisleraar wanneer je een vriendje/vriendinnetje mee kan nemen naar je tennisles, via de mail: [email protected] of vraag het tijdens je tennisles.

Wij weten dan wie er komt en kunnen eventueel een racket regelen. Na afloop van de les krijgt het vriendje/vriendinnetje een  flyer aangeboden  over het jeugdlidmaatschap bij TV HBC. Hier staat alle informatie op vermeld zoals het lidmaatschap, de gratis lessen, het vrijspelen, de activiteiten, de competitie en hoe je kan aanmelden als jeugdlid. 

Nieuwscategorieën