Tossen

 

Tossen is een activiteit waarbij iedereen met - en tegen elkaar gaat tennissen. Ieder half uur worden op het afhangbord de partijen ingedeeld door een toss-indeler, met de pasjes van de aanwezige leden. Zo krijgen alle leden de kans om met iedereen te tennissen. Vooral voor diegene die alleen komt, zijn deze dagen een must.

 

Wanneer wordt er getost?

Dinsdag*      13:00 – 16:00 uur  het hele jaar door

Woensdag** 20:00 – 23:00 uur  van maart t/m oktober

Donderdag*  09:00 – 12:00 uur  van maart t/m oktober

Vrijdag*       13:00 – 16:00 uur  het hele jaar door

*   voor seniorleden en dagleden
** voor seniorleden en junior/seniorleden

 

Hoe gaat het tossen?

  • Zorg ervoor dat je tenminste tien minuten voor het hele of halve uur aanwezig bent.
  • Lever je pasje in bij het afhangbord. Door een toss-indeler worden dan d.m.v. de pasjes op het afhangbord leuke partijen samengesteld. Verzoeken voor indeling kunnen gedaan worden bij de toss-indeler.
  • Na een half uur spelen worden er weer nieuwe partijen samengesteld. Als het druk is moet je soms even wachten voor je weer ingedeeld wordt. Kijk dus steeds op het afhangbord.
  • Als je wilt stoppen zet je bij het begin van je laatste partij je pasje omhoog zodat de toss-indeler ziet dat je wilt stoppen. Wanneer je bent ingedeeld is het natuurlijk wel de bedoeling dat je de partij speelt.
  • Je hoeft geen eigen tennisballen mee te nemen, deze zijn op de baan aanwezig. Leg na het spelen deze ballen op het bankje voor de volgende spelers.


We wensen iedereen veel plezier bij het “tossen”!!