Vrijwilligers vieren Bloementjesdag 2023

02 oktober 2023


 Vrijwilligers Tennisvereniging HBC vieren “Bloementjesdag”  

De eerste zondag in oktober, dit jaar dus 1 oktober, is traditiegetrouw de dag voor de vrijwilligers van Tennisvereniging HBC. “In Plaats Van Een Bloemetje” wordt er al vele jaren een dag georganiseerd waarin het bestuur van Tennisvereniging HBC de vrijwilligers bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. Meer dan 100 vrijwilligers worden voor deze dag uitgenodigd. Wat er op deze dag gedaan wordt is al jaren “Het geheim van het bestuur en de commissie” die dit organiseren. Er zijn al vele “Bloemetjesdagen” geweest die altijd weer verrassend zijn voor de vrijwilligers. Ook dit jaar was het weer anders dan andere jaren.

Verzamelen op de fiets bij het Pannenkoeken Paviljoen in de Cruquius waarna de fietstocht werd voortgezet door het Haarlemmermeerse bos naar Claus Bowling. Hier waren 12 bowlingbanen gereserveerd voor de vrijwilligers van TV HBC en barste de onderlinge strijd los tussen de jongere en oudere vrijwilligers. Dit alles onder het genot van een wijntje, een biertje en een bitterballetje. Welk team en welke speler als winnaar uit de strijd is gekomen werd geheim gehouden.

Na deze gezellige en spannende wedstrijden op de bowlingbanen werd de fietstocht richting Heemstede gestart. Een gezellig ontvangst op het tennispark met een hapje en een drankje werd vervolgt met een nog leukere Pub Quiz waar alle vrijwilligers, in groepen ingedeeld, aan mee deden. Dit alles onder begeleiding van Leny, Carlo en DJ Dennis.

Na de Pub Quiz was er een mooie speech van onze voorzitter Jorinde waarin alle vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar, in de hoop dat iedereen zich ook het komend jaar voor deze “Unieke tennisvereniging” wil blijven inzetten.

Na het  bekend maken van de winnaar van het bowlen, Sander Voorhuijzen en de winnaars van de Pub Quiz, de jongste groep HBC vrijwilligers, werd ook het bestuur nog in het zonnetje gezet voor hun inzet voor de club.

Ter afsluiting van deze Bloementjesdag konden alle leden nog genieten van een heerlijk warm en koud buffet en bleef het nog lang gezellig op het tennispark.   

Nieuwscategorieën