Van der Werf Horen – HBC Open een groot succes

17 augustus 2023


Afgelopen week, van 5 tot en met 13 augustus heeft ons HBC Open weer plaatsgevonden. De weergoden waren ons goed gezind en de zon liet zich veelvuldig zien. Met 291 inschrijvingen van verschillende verengingen en in totaal 247 partijen was het weer een hele puzzel voor de wedstrijdcommissie om alles in te plannen.

Veel vrijwilligers
Elke dag waren de vrijwilligers van HBC, van bardiensten, keukendiensten, baan onderhoud tot aan de schoonmaak dagelijks in de weer om iedereen een fantastisch toernooi te bezorgen.

Vier categorieën
Er werd gestreden in de categorieën 4 tot en met 8 en de leeftijd varieerde van tiener tot onze oudste deelnemer van 80 jaar. Deze oudste deelneemster (Netty Langeveld) wist zelfs met haar kleinzoon de eerste prijs in de mix 8 in de wacht te slepen. Elke dag waren er vele toeschouwers, die genoten van de mooie partijen. De finale zondag was dan ook uitstekend bezocht en onder het genot van een hapje en drankje werd er genoten van alle finales. In onze hoogste categorie herendubbel 4 waren het Neil van Hooff en Ruud Verhoeven, die met de eer gingen strijken.

Bedankt!
Langs deze weg willen we dan ook vanuit de Open Toernooi Commissie eenieder bedanken voor zijn bijdrage en inzet tijdens deze fantastische toernooiweek. We hopen iedereen in 2024 week 10 terug te zien tijdens ons van der Werf Horen HBC Dubbel Open! 

Wil je de uitslagen nog bekijken? Ga dan naar de volgende link

Ga hier naar de wedstrijd pagina

Nieuwscategorieën