Spannende strijd bij de Jeugd Clubkampioenschappen

15 juni 2023


De afgelopen week zijn de Jeugd Club Kampioenschappen gespeeld op de tennisbanen van TV HBC aan de Ringvaartlaan. Met meer dan 85 jongens en meisjes in verschillende leeftijdsgroepen was het toernooi een groot succes! Vooral op de woensdagmiddag wanneer de jongste jeugd, Rood en Oranje, speelden. Banen vol met enthousiaste kids die onder begeleiding van de trainers en de jeugdcommissie leuke wedstrijdjes speelden. Het mooie weer was geen enkel probleem, koelboxen op de baan, afkoelen onder de tuinslang, limonade en vers fruit en ijsjes van AH maakte het tennisfeest compleet. Met als slotstuk op de woensdagmiddag een gezamenlijke maaltijd op het terras, gesponsord door Tommy Tomato.  Alle deelnemers/sters gingen met een mooie tennis medaille naar huis!
Bij de Oranje jeugd was de 1e plaats voor Tobias Piet 2e plaats voor Sjors de Jong en 3e plaats voor Noa Mettes

Voor de kinderen in de Gele en Groene onderdelen waren er meer dan 100 wedstrijden gepland. Alle poule wedstrijden werden van maandag t/m vrijdag in de namiddag gespeeld. De halve finales zijn op zaterdag gespeeld en zondag was de spannende finaledag. Zondagmorgen om 10.00 uur begonnen de eersten finale wedstrijden. Onder grote belangstelling van ouders, opa’s, oma’s, familie en vrienden werden de finale wedstrijden gespeeld.
De laatste finales waren om ca 12.30 uur afgelopen waarna de prijzen konden worden uitgereikt.

ME t/m 17 jaar   1e plaats  Evi van Hoorn 2e plaats Fenna Rasch
JE t/m 14 jaar  1e plaats  Anton Karasev  2e plaats  Dean van der Wal
JE t/m 17 jaar  1e plaats  Florian Rasch  2e plaats  Diederick de Wit
JE groen  1e plaats  Olivier Jupijn  2e plaats Dylan van der Wal
JD t/m 17 jaar  1e plaats  Dennis van Haasteren en Florian Rasch  2e plaat Diederik de Wit en Jesper van Zijtveld. JD groen 1e plaats  Benjamin Schwartz en Tibor Vos  2e plaats Olivier Jupijn en Julien Veenman.

Met het maken van foto’s van alle kampioenen, ter herinnering aan deze geslaagde clubkampioenschappen, werd een mooi kampioenschap afgesloten. Alle deelnemers gingen met een echte TV HBC rugzak naar huis met daarin een nieuwe grip en een dempertje voor het racket, beschikbaar gesteld door Sport 2000. 

Nieuwscategorieën