"Snert weer" tijdens het Snerttoernooi

11 november 2023


Vrijdagmorgen verzamelden meer dan 25 deelnemers, er hadden zich ca. 45 leden ingeschreven, in het clubhuis om te starten met het Snerttoernooi.
Met een kopje koffie erbij was het wachten op een droge periode zodat we toch nog konden beginnen. Leo had voor dit toernooi ook weer mooie speelschema's gemaakt, helaas zijn deze ook in het water gevallen.
Om 12.00 uur werd er tussen twee buien door nog even gespeeld. Rond half een is iedereen begonnen aan de overheerlijke SNERT die ook dit jaar weer was gemaakt door Anton Wassenaar. Ook vele niet tennisers kwamen rond de middag een kopje snert eten, samen met de deelnemers die het in de ochtend te nat vonden.
Anton, dank je wel namens alle Snert eters! Meer dan 50 leden hebben van je soep genoten! Ook hierbij was de hulp van Marja, Leny en de extra handjes achter de bar en in de keuken weer onmisbaar.
Rond 14.00 uur werd het droog en is er op alle banen nog een uurtje getossed. Helaas werd het tossen ook  weer verstoord door de nodige regen.
Tijdens een hapje, een drankje en een "loterij" zijn de prijzen en de overige etenswaren verdeeld en hebben we deze "SNERTDAG" toch gezellig afgesloten. 

Nieuwscategorieën