Park4You was weer een gezellig toernooi

08 september 2023


Park4You 2023 was weer een gezellig toernooi!  

Met een record aantal inschrijvingen (86 deelnemers) kon de commissie vele leuke wedstrijden plannen. Opvallend zijn er dit jaar veel super tie-breaks gespeeld wat de deelnemende spelers en het publiek erg leuk vonden.
Met de vele enthousiaste toeschouwers die kwamen kijken bleef het, onder het genot van een hapje en drankje en tropische temperaturen, dan ook tot laat gezellig op het terras!
Voor het eerst werd er niet alleen om de punten getennist maar waren er ook punten te verdienen met leuke spelletjes binnen en op het terras. Iedere avond een ander spelletje: stokkenvangen, bibberspiraal, sjoelen en het favoriete spel van Leny; Pim Pam Pet.
Op de laatste avond was er een gezellige en spannende Pubquiz waar de groepen de laatste punten konden verdienen. De Pubquiz bleek een schot in de roos voor de aanwezige deelnemers. Er werd druk overlegd want elke kleur wilde winnen!  Maar welke  kleur mocht de beker in ontvangst nemen? Tot het laatst bleef dit erg spannend want de punten lagen niet ver uit elkaar. Onder leiding van Susanna en Leny die zich om hadden getoverd tot ware Quizmasters verliep de Pubquiz vlekkeloos.
Susanna en Leny bedankt voor jullie enthousiaste en fantastische  presentatie. Na veel rekenwerk van Leo werden de punten bekend gemaakt.  

De winnaars van de felbegeerde beker zaten in de kleur LICHT GROEN. Ans van Noort, Hannie van Woensel, Linda Janssens, Dominique Lallier, Elly Reijm, Mariska de Kleijn, Monique Rieder, Tessa van der Zee en Nelleke van der Heuvel. De 2e  plaats was groep geel, de 3e  plaats groep grijs, 4e plaats groep rood, 5e plaats groep donker bruin, 6e plaats groepen licht bruin en zwart, 8e plaats groep donker groen, 9e plaats groep donker blauw en de laatste plaats voor groep licht blauw.  

De Park4You commissie 

Nieuwscategorieën