Park4You toernooi

02 september 2022


Park4You 2022

De vele leuke en vooral spannende partijen en de gezelligheid op de avonden op het terras zorgde voor een succesvol Park4you toernooi.
De puzzel voor de wedstrijden, wie tegen wie mocht spelen, was voor het toernooi gelegd door de commissie. Met de opzet dat je aangeeft wanneer je wilt spelen is het toernooi zonder afzeggingen of problemen verlopen. Heren dubbels, dames dubbels, mixen en de groepen in de verschillende kleuren maakte het voor de deelnemers niet makkelijk om de winnaars aan te wijzen.
Onder leiding van onze toernooi deskundige Leo van Noort “Dank je wel Leo” werd alles iedere avond prima bij gehouden en de volgende ochtend gepubliceerd op de website. De weergoden waren ons goed gezind, uitgezonderd de slotavond, zodat bijna alle wedstrijden uitgespeeld konden worden. Door zware regenbuien later op de avonden werden we vaak noodgedwongen nog een drankje in het clubhuis te doen voor we naar huis konden. Lekkere hapjes en gezellige terrasverlichting kwam de sfeer alleen maar ten goede.
Een gezellige slotavond op vrijdag met een hapje, een drankje, stukje muziek, een loterij en de uitreiking van de Park4you bokaal aan de winnende groep zorgde voor een mooi slot aan een geslaagde toernooi week.
De winnaars waren de Rode groep: Anke Jager, Annegreet Kalteren, Armanda v. Deursen, Dominique Lallier, Jack v.d. Ban, John Peperkoorn, Martijn Bonkenburg, Nico Geels, Rene Beliën en Suzanne Vetter.
Met een glaasje champagne in de hand voor een leuke foto, helaas waren enkele winnaars al naar huis, werd het toernooi afgesloten maar bleef het nog lang gezellig op het park.
Helaas raakten ook enkele deelnemers geblesseerd tijdens het toernooi, beterschap en wij hopen jullie weer snel op de baan te zien.
De winnaars gefeliciteerd en alle deelnemers bedankt voor de gezellige en vooral sportieve deelname aan dit Park4you toernooi.  

Het Team Park4you 

 

 

 

Nieuwscategorieën