Officiele opening van de nieuwe banen

19 april 2024


Start hier de video

Gelukkig kunnen we al drie weken tennissen maar de officiele opening van de banen is nu een feit. De clubhuiscommissie had er weer veel werk van gemaakt. Met een rode loper, ballonnen en veel tennisballen kreeg het clubhuis een feestelijk tintje. Ook het welkomst bubbeltje was niet vergeten.

Op het terras waren er speeches van voozitter Jorinde en Roger Davids, voorzitter van de KNLTB. Het belang van de vele vrijwilligers die HBC rijk is werd menigmaal genoemd. Daarna is door wethouder Sam Meerhoff en de KNLTB voorzitter de KNLTB-vlag gehesen. 

Vervolgens verhuisde het hele gezelschap voor de doop van onze nieuwste aanwinst, baan 8 ofwel de Kidsbaan. Voor het slaan van de eerste bal had de organisatie bedacht de daarvoor benodigde bal per drone, door Huub te laten aanvliegen. Ondanks de harde wind lukte het gelukkig de bal bij de wethouder te krijgen.

Je zou verwachten dat daarna de jeugd het eerste balletje zou slaan maar dat was niet het geval. De familie van Assema werd verrast met hun 'eigen' baantje vanwege het vele vrijwilligerswerk voor de club en sloegen samen met KNLTB voorzitter de eerste ballen.

Nieuwscategorieën