NIEUWE HOOFDSPONSOR!

01 juli 2021


Tennisvereniging HBC heeft voor de komende 3 jaar een nieuwe hoofdsponsor gevonden in  “MatchPoint23”. MatchPoint23 is de Tennis en Padel speciaalzaak van Heemstede,  gevestigd in de Jan van Goyenstraat 14.

MatchPoint23 gaat de tennisvereniging ondersteunen bij de diverse toernooien, zoals het HBC Dubbel Open in het voorjaar en het HBC Open in de zomer. Ook het tennispark zal verfraaid worden met 2 grote reclame doeken langs de banen.

Een testdag van nieuwe rackets van de diverse merken staat ook op het programma voor het nieuwe seizoen. De leden kunnen gebruik maken van de snelle Racket Bespanservice die de vereniging een kickback bonus oplevert die we weer ten behoeve van onze vereniging kunnen gebruiken.  

De competitie teams kunnen met een mooie korting van 30% op de normale verkoopprijs clubkleding kopen bij MP23, waarbij zeker voor de jeugd weer mooie shirtjes klaar liggen. Deze shirtjes, maar ook rackets, schoenen en tenniskleding zijn ook voor de niet competitiespelers gewoon in de winkel te koop.

De kortingen zijn op vertoon van je ledenpas:

30% op clubkleding
10% op rackets en schoenen (15% bij een combinatie)
15% op andere kleding

Het bestuur van TVHBC is blij met deze nieuwe samenwerking met deze sponsor.

Nieuwscategorieën