Linda en Arjo ereleden van onze vereniging

28 november 2021


Linda en Arjo Prins zijn al vanaf het eerste uur bij onze vereniging betrokken en even lang vrijwilliger. Dat komt volgende maand uit op 36 jaar!! Linda is 15 jaar secretaris geweest en doet ook al sinds het begin onze ledenadministratie. Daarnaast is ze bij veel commissies betrokken (geweest). Arjo heeft niet alleen Linda daarin ondersteund, maar is ook betrokken geweest bij de bouw en verbouw van ons clubhuis, de bouwcommissie en het elektra, toegangsbeheer van het clubhuis, parkklok en andere technische zaken. Ze zijn allebei bouwstenen voor en van onze vereniging! 

Op de ochtend van de online Algemene Vergadering zijn Arjo en Linda Prins beiden thuis verrast door een bezoek van het bestuur. Na mooie speeches van secretaris Marjo en penningmeester Martien zijn zij tot erelid benoemd. 

Leuk te vermelden is dat op de avond voor de benoeming een stemformulier is uitgegaan met het verzoek van het bestuur om Arjo en Linda tot erelid te benoemen. Binnen 20 minuten hadden 57 leden al gereageerd! Bij de sluiting van de stemming, een kleine vier uur later, bleken 174 leden vóór deze benoeming.

Linda en Arjo van harte gefeliciteerd!

Nieuwscategorieën