Junior Senior toernooi weer een waar spektakel

10 juli 2023


   Junior-Senior toernooi bij TV HBC weer een waar spektakel! 

Het gezelligste toernooi voor de jeugd van Tennisvereniging HBC werd dit jaar gehouden op zondag 9 juli. Met meer dan 90  deelnemers had de jeugdcommissie zijn handen vol om deze enthousiaste groep kinderen met hun vader, moeder, opa of oma een goed programma voor te zetten.
De dag begon met de jongste jeugd, t/m 10 jaar, om 10.00 uur. Op 7 banen werd er om de 15 min. een partij gespeeld tussen de verschillende teams.
Naast de tenniswedstrijden waren er ook spelletjes uitgezet die de kinderen samen met hun senior  moesten spelen om zo ook punten binnen te halen voor de eindoverwinning. Spelletjes als Stokkenvangen, de Bibberspiraal, de Gatenkaas en het vragenrondje van Leny waren een succes. Om half een was deze strijd gestreden en kon de winnaar bekend gemaakt worden.
De winnaars van deze ochtend waren 1e Olivier Jupijn, 2e Victor van Raamsdonk, 3e Lieke Dalhuijsen. Hierna werd  het traditionele Around The Table gespeeld voor de jongste jeugd. Ook hier werd fanatiek gestreden om wie de grote wisselbeker mee naar huis mocht nemen.  Daan Verheijen heeft de beker voor een jaar in zijn kamer staan en 2e plaats was voor Alain Ghanmi.

Om 13.00 uur was het de beurt aan de oudere jeugd, 11 t/m 17 jaar, die hetzelfde programma speelde als in de ochtend met alleen langere wedstrijden. Ook hier was er weer veel strijd om de punten, zowel op de baan als bij de spelletjes.
De winnaars van de middag waren:  1e Quinten Kapitein, 2e Evie van Hoorn en 3e Dennis van Haasteren  De dag werd ook hier afgesloten met Around The Table, deze keer voor de kinderen en de senioren samen, wat ieder jaar weer een waar spektakel is. De wisselbeker is voor een jaar mee met Dean van der Wal  2e plaats was voor Quinten Kapitein.  

TV HBC, maar vooral de leden van de jeugdcommissie en de vele vrijwilligers, kunnen weer terugzien op een geweldig tennisfeest voor zijn jeugd . 

Nieuwscategorieën