#HBConnected

13 april 2020


Van Tom van Hooijdonk kregen wij het volgend bericht: "Ik kreeg een vraag van Huub Draijer en werd uitgedaagd om een (BBQ) recept te delen voor de HBC leden. Ik heb gekozen voor een eenvoudig zomers BBQ recept wat toegankelijk en uitvoerbaar zou moeten kunnen zijn voor de meeste leden. Het zijn Oosterse spiezen geworden. (zie bijlage) Voor de volgende editie gaan we een stapje verder. Maar ik laat me natuurlijk ook graag inspireren door anderen..."

(Red.) Op onze vraag zijn recept te illustreren met een eigen foto kregen we van deze fanatieke hobbykok een live verslag van weer een ogenschijnlijk heerlijk gerecht: "Picana', mals als biefstuk en een echte Zuid-Amerkaanse smaak" schrijft hij. Het water loopt ons in de mond. Wat een ***kok. Uiteraard delen we ook deze foto's.

Wil je ook laten zien wat jou zoal bezighoud tijdens deze coronaperiode? Laat het ons weten en stuur je filmpje en je verhaal naar [email protected] of whatsapp naar 06 404 155 01.

gerechten BBQ Oosterse spiesen.pdf

Nieuwscategorieën