BAAN RESERVEREN MET TIJDSBLOKKEN OP DE HALVE EN HELE UREN EN INTRODUCÉ TARIEF ONLINE BETALEN

02 januari 2022


Met ingang van 3 januari:
BAAN RESERVEREN MET TIJDSBLOKKEN OP DE HALVE EN HELE UREN
INTRODUCÉ TARIEF ONLINE BETALEN
 
Met ingang van 3 januari zijn de tijdsblokken waarop een baan gereserveerd kan worden aangepast naar hele én halve uren. De speeltijd van 60 minuten blijft ongewijzigd.
 
Waarom deze wijziging van tijdsblokken?
Wij denken dat dit schema beter aansluit bij de voorkeuren van de seniorleden, je kunt nu in de avond om 19.30 of 20.30 én 20.00 uur reserveren. En in het weekend om 13.30 of 14.30 én 14.00 uur. Betere speelmomenten, meer spelen, meer plezier en meer flexibiliteit. Het bezoek aan het clubhuis wordt hiermee ook een beetje beter gespreid.  
Op de banen 1, 2, 3, 4 en 7 gaan de speeltijden in per halve uren en op baan 5 en 6 blijven de tijden op de hele uren. Deze instellingen zijn voor een proefperiode vanaf nu tot 1 maart. Na evaluatie komt er een definitieve instelling van de afhangtijden.
 
Speeltijden
Als de corona beperkingen zijn opgeheven gelden de volgende speeltijden:
  • Seniorleden: alle dagen van 08:30 tot 23:00 uur. Heb je een reservering om 21:30 uur dan kun je tot 23:00 uur doorspelen. Om 23:00 gaan de lichten automatisch uit. 
  • Dagleden: maandag t/m vrijdag van 08:30 - 18:30 uur.
  • Jeugdleden: alle dagen van het jaar van 08.30 - 20:00 uur. 
  • Weekendleden: vrijdag 17:30 t/m zondag 23:00 uur.
Hoe lang kun je spelen?
Je kunt voor 1 uur een baan reserveren. Per dag kun je 2 keer reserveren met minimaal 60 minuten tussen twee reserveringen. Is de baan voor of na jouw reservering niet geboekt dan kun je vroeger komen of na jouw eindtijd doorspelen.
TIP: Rondom activiteiten zoals de tennislessen, het tossen of baanverhuur zie je af en toe het 'gesloten' teken staan. Dit zijn resttijden. Maak gebruik van deze resttijden door vroeger te komen of om langer door te spelen. 
 
Hoe lang van te voren kun je een baan reserveren?
Je kunt 7 dagen van te voren een baan reserveren = 168 uur. 
 
Je reservering aanpassen en annuleren
In de KNLTB clubapp kun je nu makkelijk de spelerssamenstelling in je reservering kunt aanpassen.
Mocht het zo zijn dat je toch niet kun spelen op de door jouw gereserveerde tijd? Annuleer dan je reservering en geef zo andere leden ook een kans! 
 
Het Introducé tarief gaat met online betaling
Het is mogelijk om in de clubapp en website een introducé aan je reservering toe te voegen. Maximaal 3 introducés per reservering. Je krijgt na het toevoegen van deze introducé(s) het tarief te zien. Deze kun je betalen door op 'Reserveren' te klikken. Je wordt doorgestuurd naar de betaal pagina. Na het betalen ontvang je een bevestiging via de mail. 
Is de betaling mislukt? 
Je kunt na het maken van de reservering nog binnen 15 minuten de betaling afronden. Na deze 15 minuten wordt de reservering geannuleerd indien er niet wordt betaald binnen deze tijd. Een onbetaalde reservering wordt rood gekleurd in het overzicht (in de app). 
Betaalde reservering annuleren
Je kunt de reservering 60 minuten vóór de starttijd annuleren. Je kunt de reservering annuleren door in de clubapp de gemaakte reservering te selecteren. Klik dan op 'reservering annuleren'. Je krijgt het bedrag 2/3 dagen later teruggestort op jouw rekening. Bij annulering achteraf vindt geen restitutie plaats.
Vragen over het annuleren en de restitutie? Mail naar [email protected]
 
Heb je nog nooit een baan gereserveerd?
> Lees HIER hoe je via de KNLTB.clubapp een baan kunt reserveren

Heb je vragen over het reserveren van een baan?
 
Bestuur Tennisvereniging HBC

Nieuwscategorieën