Opening clubhuis per 1 juli!

22 augustus 2020


Opening clubhuis per 1 juli!
Het ziet er naar uit dat wij vanaf 1 juli ons clubhuis  weer (aangepast) kunnen gebruiken, waarvoor het ooit bedoeld was. Namelijk na een pot tennis gezellig met een consumptie even napraten. Natuurlijk moeten we ons – zowel- op het terras als in het clubhuis aanpassen.

Zolang wij dat goed doen, kan het clubhuis open blijven.

Jullie hebben waarschijnlijk al gezien dat de meubels op het terras, in de serre en in het clubhuis in de corona opstelling staan. Het doel hiervan is dat de leden elkaar niet besmetten en dat wij als club, maar ook de leden, geen risico lopen op een flinke geldboete. Ga dus niet met tafels banken of stoelen schuiven, want er mogen echt maar maximaal 4 personen per tafel zitten en zij moeten dan ook nog 1,5 meter van elkaar zitten.

Bestellingen bij het bestelpunt
Er is maar één ingang naar ons clubhuis en dat is de ingang halverwege ons clubhuis. (Dus niet via de serre of de ingang (met de kaartlezer) bij de stamtafel)
Bestellen en afhalen van consumpties kan uitsluitend op één BESTELPUNT in het clubhuis. Dit bestelpunt is duidelijk aangegeven (bij het koffieapparaat). Hier is namelijk een plexiglas plaat aangebracht om de bardiensten de bestellers optimaal  te beschermen.
Als je in de rij staat om iets te bestellen, houd dan ook 1,5 meter afstand van elkaar. Heb je de bestelling gedaan en gekregen, loop dan via de serre naar het terras. Als je binnen gaat zitten, loop dan meteen het clubhuis in.

Het clubhuis verlaten, kan maar op één manier nl via de deur (aan de westkant) bij de stamtafel. Volg de aangegeven richting in het clubhuis.  Wil je de serre verlaten, loop dan via het terras naar buiten en NIET via het clubhuis.
Wil je het park verlaten, doe dit dan ook volgens de aangegeven route. 

Breng je eigen gebruikte flessen, glazen en kopjes etc naar de tafel die daarvoor bedoeld is. Ook deze verzamelpunten zijn duidelijk aangegeven. Zo kan de bardienst risicovrij en goed zijn werk doen.

Toiletten weer in gebruik (douches en kleedkamers niet)
Vanaf 1 juli zullen ook de binnen toiletten weer in gebruik genomen worden. De terras gebruikers moeten zoveel mogelijk het buitentoilet gebruiken. De clubhuis- en serre gebruikers kunnen de binnen toiletten gebruiken. Maar het venijn zit hem in de smalle gang naar de toiletten toe. Als je naar het toilet gaat, kijk dan goed of de gang al bezet is. Als dit het geval is, geef degene die uit het toilet komt de ruimte om op veilige afstand het clubhuis weer in te gaan.

Bardiensten 
Allereerst behandel de bardienst medewerkers met respect en volg alle aanwijzingen van hen op. Het is een nieuwe situatie voor ons allemaal. Maak het de bardienst makkelijk en houd je aan de regels en gebruik vooral je gezonde verstand. Zo houden wij het clubhuis open.

 

 

Nieuwscategorieën