Open toernooi

14 juni 2021


Beste tennisser/tennisster,

Er mogen weer toernooien gespeeld worden! Dat geeft ons de gelegenheid om een mooi toernooi te gaan organiseren samen met onze nieuwe hoofdsponsor Matchpoint 23!

Het HBC Open staat bekend om zijn gezelligheid op de baan, maar ook zeker buiten de baan met vele toeschouwers en gezellig (na) borrelen. Dit is ook weer mogelijk! Hoe, dat zullen wij u snel laten weten. In week 32 zal de strijd los barsten! We starten met het voorweekend op zaterdag 7 augustus, het finaleweekend is op 14 en 15 augustus.

Voor de feestavond en de culinaire verwennerijen van onze chef zijn we druk met de voorbereidingen begonnen! Hier volgt later meer informatie over.

Inschrijving
Je kunt inschrijven via onderstaande link.
De inschrijving sluit op dinsdag 27 juli om 23.00 uur! Bij een DUBBEL of een GD is het van belang dat zowel jij als je maatje je inschrijven, anders is de inschrijving niet geldig!

We zullen spelen in de volgende categorieën:
HE 3-4-5-6-7-8
DE 3-4-5-6-7-8
HD 3-4-5-6-7-8
DD 3-4-5-6-7-8
GD 3-4-5-6-7-8

Voor alle categorieën is het 17+. Vanaf categorie 6 kan er ook voor 35+ gekozen worden. Mocht er in beide leeftijdscategorieën van dezelfde speelsterkte te weinig inschrijvingen zijn, dan kan de toernooi commissie bepalen dat deze worden samengevoegd. Je kan je inschrijven voor maximaal 2 verschillende onderdelen tijdens ons toernooi.

Alle onderdelen kosten €11,- per persoon, per onderdeel.

Als je je inschrijft voor 1 onderdeel mag je maximaal 2 verhinderingen hebben. Als je je inschrijft voor 2 onderdelen mag je maximaal 1 verhindering hebben. Verhinderingen in het FINALE WEEKEND WORDEN NIET GEACCEPTEERD! GRAAG JE VERHINDERINGEN OOK BIJ DE OPMERKINGEN SCHRIJVEN! 

Mochten er nog vragen zijn, dan kan je ons altijd mailen; [email protected]

Met sportieve groeten, HBC OPEN Commissie

Ga HIER naar de inschrijfpagina

Nieuwscategorieën