Inschrijving les Winterseizoen 2019 - 2020

18 augustus 2019


Na het succes van de afgelopen winters (weinig uitval van lessen) starten vanaf 7 oktober de winterlessen voor junioren en senioren op de all weather buitenbanen van TV HBC.
Bij de winterlessen worden de eerste drie door weersomstandigheden uitgevallen lessen ingehaald. Uitgevallen duo- en privélessen worden allemaal ingehaald. Informatie over het doorgaan van de lessen, vindt u in het 'Nieuws van Tennisvereniging HBC' op de clubwebsite en de club.app. 

U kunt zich bij de volwassenen als groep of individueel opgeven, met uw wensen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden. Er wordt voor de volwassenen lesgegeven op maandag-, dinsdag- en donderdagavond. Voor dagleden zijn er mogelijkheden op maandag overdag. Tennis Fit 55+ wordt op donderdagmiddag gegeven.

Lessen voor de jeugd zijn er iedere middag na schooltijd. Hoe meer beschikbaarheid u opgeeft hoe gemakkelijker het is u in een groep van gelijke sterkte in te delen! Wil je als jeugdlid echt vooruitgaan? Voor deze groep is er de mogelijkheid om aan, door de trainers gesponsorde, duolessen deel te nemen. Duoles in de winter bestaat uit 17 lessen (met twee personen) van 45 minuten. De trainers sponsoren 15 minuten!

De kosten van de tennislessen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en worden na de indeling bepaald.

Meer informatie

  • Voor vragen over de lessen kunt u altijd bellen of een mail sturen naar Eric Krijger: 06-53875147  [email protected] 
  • Check hier de tennislesbepalingen.

Inschrijven
Alle leden van TVHBC krijgen op 18 augustus een e-mail uitnodiging om in te schrijven. Inschrijven kan ook via onze website. Ga hiervoor naar de tennislespagina's (via onderstaande link). Graag inschrijven voor 15 september! Heb je geen inlogcodes? Vul dan een blanco formulier in.

Inschrijven winterlessen voor volwassenen

Inschrijven winterlessen voor jeugd

 

 

Nieuwscategorieën