GOED NIEUWS  We mogen weer tossen!

06 juni 2020


We gaan weer tossen op:

dinsdag (vanaf 9 juni) van 13.00 uur tot 15.00 uur op 7 banen  voor seniorleden en dagleden

woensdag (vanaf 10 juni) van 20.00 uur tot 22.00 uur op 4 banen voor seniorleden en junior/seniorleden

vrijdag (vanaf 12 juni) van 13.00 uur tot 15.00 uur op 6 banen seniorleden en dagleden

Maar het kan met inachtneming van de huidige Corona regels nog niet op dezelfde oude wijze. Het clubhuis mag nog niet open en op het terras mag je alleen gaan zitten. We doen ons uiterste best om zsm voor elkaar te krijgen dat ons clubhuis open gaat, maar helaas laten de huidige regels dat op ons park nog niet toe.

De regels hieronder even op een rijtje gezet:

1. Elke zaterdag vanaf 15:00 uur kan je je voor de komende week minimaal 24 uur van tevoren voor elke toss inschrijven op de KNLTB  clubapp. De KNLTB.Clubapp is de app waar je nu ook al banen kan reserveren. Ga in de app naar het tabblad 'Club' > tik op 'Agenda' > kies en tik op de toss waarvoor je wilt inschrijven. Uitgebreide inschrijfinformatie (en annuleren) lees je hier.
Lukt het je niet om je via de app in te schrijven voor het tossen? Stuur dan, uiterlijk 24 uur voor de dag dat je wilt tossen, een mail naar [email protected].

2. Er is per "toss" een beperkt aantal spelers mogelijk. Het kan dus zijn dat er teveel aanmelders zijn. De app geeft dan de melding: 'inschrijven niet mogelijk'. Dat betekent dat je deze keer helaas niet mee kan tossen. Meld je dan bijtijds aan voor de volgende keer. 

3. Kom 5 minuten voor aanvang van het tossen naar het park. Kom op tijd want je bent al ingedeeld! De tossleider vertelt je in de serre op welke baan je het eerste halfuur speelt. Houd 1,5 meter afstand.

4. Loop meteen door naar de baan waar jij gaat spelen. Volg de juiste route (volg de pijlen op de grond). Na de bel kun je de baan op gaan. Onthoud dit: De baan op via het lage hek en eraf via het hoge hek.

5. Na een half uur komt de tossleider je dmv een baanschema op de baan vertellen welke baan je het volgende half uur mag spelen. Wil je daarna niet meer spelen, geeft dit op dit moment aan de tossleider door.

6. Loop na de bel door het hoge hek de baan af en via het lage hek naar je nieuwe baan om tegen je nieuwe tegenstanders te spelen.

7. Als je stopt met spelen, verlaat liever meteen het park, of ga op 1,5 meter op ons terras zitten. De tafels en stoelen op het terras mogen niet verplaatst worden! Behalve water geen eigen eten en drinken meenemen!

Het is voor iedereen nieuw. Als er aanpassingen nodig zijn doen we dat. In de tussentijd gebruik je goed verstand en luister naar de aanwijzingen van de tossleider. Heel veel tossplezier gewenst.

Met vriendelijke groeten
Het bestuur

Nieuwscategorieën