Doe mee met de Tiebreak Challenge op 24 mei vanaf 19.30 uur

17 april 2024


Dit jaar bestaat de KNLTB 125 jaar en ter ere van dit jubileum organiseert de KNLTB de tiebreak challenge. Dat is een landelijk toernooi waaraan alle tennisclubs van Nederland mee kunnen doen. Met als inzet: een kans op een ticket voor de finale dag in Rosmalen op zondag 16 juni 2024. Ook HBC doet mee met het toernooi.

Wat is het?

De tiebreakchallenge op HBC vindt plaats op 24 mei a.s. Inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur. Dit gezelligheidstoernooi is voor seniorleden. Je geeft je op met een mix-dubbel partner. 

Ieder mix-dubbel speelt in minimaal drie rondes een tie break van ongeveer 15 minuten. We proberen de poules zoveel als mogelijk in te delen op sterkte om zo leuke partijen te garanderen. Na de poulewedstrijden volgen dezelfde avond de halve finales en de finales.

Om het een beetje eerlijk te houden voor spelers die een lager niveau hebben krijgen deze spelers een voorsprong van een aantal punten. Zo is het nog een verrassing welk koppel de uiteindelijke winnaar zal zijn!

Wat krijgen de winnaars?

Het mix-dubbel dat het HBC toernooi wint mag op 16 juni naar de finaledag in Rosmalen. Het eerste deel van de finaledag wordt op zondag 16 juni gespeeld op Tennis- en Padelclub Maliskamp van 10.00 - 13.00 uur. Vanaf 13.30 uur worden de wedstrijden voortgezet op Libéma Open, waar zowel de tennis- als padelfinales worden gespeeld tot ongeveer 17.30 uur. Meer details zijn nu nog niet bekend.

Inschrijven en kosten

Wil je dit gezelligheidstoernooi niet missen? Schrijf je dan zo snel als mogelijk in via deze link: inschrijven Tiebreak toernooi. Het inschrijven kost wat moeite: je kiest bij onderdeel twee keer voor TVHBC, je vult je dubbelpartner in en dan ben je ingeschreven.

De kosten bedragen € 5,- per persoon en kan je voldoen op de avond zelf. We hebben plek voor 28 koppels, dus wees er snel bij.

Vragen? mail naar [email protected]

Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Esther, Cindy, Monique en Mirjam 

Nieuwscategorieën